Reklama
 
Blog | Petr Kops

Klaus: Kampaň proti amnestii je útokem proti mně…

  Prezident Václav Klaus prohlásil, že veřejnost je zmanipulovaná mediální kampaní jeho politických soupeřů, která je útokem nikoliv proti amnestii, nýbrž proti němu samotnému a vzkázal, že se nenechá zastrašit...

Pan Klaus má jistým způsobem pravdu, když říká, že kampaň proti amnestii je kampaní proti němu. Nejde však o žádnou mediální kampaň, jenom konečně lidé začali svůj názor veřejně vyjadřovat a to i pomocí dostupných médií.  Bohužel si pan Klaus již jaksi nepřizná, že je to jen reakce národa na jeho nabubřelost a aroganci se kterou shlíží na nás, občany této země.

Ano, zastává a prosazuje své názory, jak sám říká, ale my občané chceme, aby prezident zastával naše názory a ty také prosazoval. Trochu zapomněl, že je prezidentem demokratické země (alespoň snad to tak ještě je) a nikoliv jeho výsostí králem.

Je až s neuvěřením, jak tvrdošíjně odmítá realitu toho, že většina národa se těší na chvíli, kdy už nebude prezidentem. Je to smutný fakt s porovnáním osobnosti pana Havla, s jehož odchodem naopak národ truchlil.

Reklama

Pane Klausi, vystupoval jste jako pragmatik. Zkuste být alespoň na chvíli realistou a pochopte, že národ o Vás prostě… nestojí….